pondelok 25. novembra 2013

Čo priniesol Marián Kotleba Slovákom?

Medzi podvodníkmi a politickými hlupákmi, ktorí od roku 1989 rabujú Slovensko zavládla panika. Dlhodobé ožobračovanie slovenského národa totiž spôsobilo, že počas volieb do VÚC 2013 sa mnohí z voličov v BBSK rozhodli pre radikálnu politickú zmenu. Kandidátovi na post župana Vladimírovi Maňkovi nepomohli k víťazstvu ani drahá volebná kampaň, doposiaľ nevídaná koalícia politických strán (Smer-SD, SDKÚ, KDH, SMK, SMS, HZDS, HZD, Strana zelených, Most-Híd a SNS), ani štvavá mediálna kampaň rozpútaná proti údajnému extrémistovi.


Jednoznačným víťazom druhého kola volieb do VÚC sa prekvapivo stal Marian Kotleba so ziskom 71 397 hlasov (55,3 %). Príčinu totálnej politickej porážky zvláštneho politického zlepenca ale netreba hľadať len v neschopnosti a hlúposti bývalého župana BBSK Vladimíra MaňkuAktuálne volebné výsledky sú len prirodzenou reakciu Slovákov na dlhodobo nízku životnú úroveň, ale aj aroganciu a korupciu politikov ktorí od roku 1989 rozkrádajú Slovensko.


Politickí oligarchovia sa prepočítali, keď uverili, že dlhodobo nespravodlivo a nedemokraticky nastavené volebné pravidlá ich ochránia pred politickou porážkou. 

Pretože v samosprávnych krajoch sa rozhoduje o miliónoch eur, s istotou môžme očakávať, že  Mariana Kotlebu ešte čaká náročný politický boj. Veď politici ktorí nás viac ako 20 rokov klamali a okrádali odrazu pocítili, že ich moc a peniaze nie sú nedotknuteľné. Práve vďaka Marianovi Kotlebovi niektorí politici pochopili, že raz môže prísť deň, keď viac nebudú svojim priateľom prideľovať pre štát nevýhodné zákazky, alebo dosadzovať neschopných hlupákov na lukratívne posty.




Medzi prvé kroky, ktoré Kotleba plánuje vo funkcii urobiť, patrí poverenie hlavného kontrolóra BBSK kontrolou všetkých zmlúv na dodávku tovarov a služieb, presahujúcich hodnotu 2 660 eur.

Myslím, že práve verejná panika politikov nám odhalila skutočný prínos Mariána Kotlebu pre Slovensko. 

V tejto súvislosti  si preto dovolím uverejniť nasledujúcu pasáž z mojej knihy NÁŠ BOJ PROTI KLAMSTVU, HLÚPOSTI A ZBABELOSTI :


Spravodlivú spoločnosť (vyváženú) a ekonomickú prosperitu dokáže najlepšie zabezpečiť strach vládnucej elity z hnevu ľudu. Presne tak, ako má väčšina z nás obavu porušiť pravidlá určené vládnucou elitou, musí sa elita obávať odvety za svoje chyby. Práve takýmto spôsobom je možné v mysli mocných vyvolať pocit zodpovednosti. Strach vládnucej elity docielime buď priamou hrozbou politickej výmeny a následným potrestaním, alebo inou vhodnou formou vyvolávajúcou obavy.

 S pozdravom Marián Mišún

1 komentár:

  1. zdravý pohľad na svet a z toho istého dôvodu som ho volila,aby sa preťali naviazané pazúry mafiánskej finančnej chobotnice...Otázne je,či to chlapec zvládne,ale verím tomu,že keď ho nezlomili policajné baganče a obušky,že je pripravený čeliť aj tejto presile a TLAKU "parazitov"

    OdpovedaťOdstrániť